Engeland

Foto's van WandelReizen


 
Cornwall Land's End

Fotogallerij Land's End

Land's End

Cornwall

Wandeltrektocht in Cornwall over het kustpad bij Land's End, van Mousehole met z'n smalle straatjes door een gebied met voormalige tinmijnen naar de badplaats St. Ives.

Naar wandelvakantie

 
Cumbria Way

Fotogallerij Cumbria Way

Cumbria Way

Lake District

Wandelen door het Lake District, Engelands populairste wandel­gebied. Toeristen­plaatsjes contrasteren met ruige valleien, afgelegen moors en lieflijke meren omzoomd met bos.

Naar wandelvakantie

 
Northumberland Coast Path

Fotogallerij Northumberland Coast

Northumber land

Coast Path

Een wandeltrektocht langs de Noordzee­kust met weinig hoogte­verschil. Van Cresswell langs stranden, kastelen en vissers­plaatjes via de Kyloe Hills over het kustpad naar de grens­plaats Berwick.

Naar wandelvakantie

 
Pennine Way

Fotogallerij Pennine Way South

Pennine Way

South

Trektocht over de zuidelijk helft, van Edale in het Peak District naar de Keld in de Yorkshire Dales. Lege hoog­vlaktes, open moor­land en groene dalen – Kinder Scout, Malham Cove en Pen-y-Ghent.

Naar wandelvakantie

 
Pennine Way

Fotogallerij Pennine Way North

Pennine Way

North

Trektocht van Keld in de Yorkshire Dales naar Kirk Yetholm in de Cheviots. Kale hoog­vlaktes, de water­vallen Low Force, High Force en Cauldon Snout, het gletsjer­dal High Cup Nick en Hadrian's Wall.

Naar wandelvakantie

 
Seven Sisters

Fotogallerij Seven Sisters

Seven Sisters

Sussex & Kent

Wandel­trektocht van Lewes in Sussex door heuvel­land, over de krijt­kliffen en door de High Weald naar Cranbrook in Kent. En ook Great Dixter Gardens en Sissinghurst Castle Garden.

Naar wandelvakantie


Scroll To Top